27. tammikuuta 2016

Kipeänä

Helou! Täällä sitä ollaan saikulla, mulle nimittäin tuli sunnuntaina hirveä kurkkukipu, joka sitten alkuviikosta kehittyi oikein kunnon lenssuksi. Eka lähti maanantaina ääni ja eilen iski vielä nuha ja yskäkin tähän päälle. Sinnittelin maanantain ja tiistain töissä, mutta eihän siitä parantumisesta siellä oikein mitään tullut, kun joudun puhumaan niin paljon. Marssin aamulla lääkärille toiveikkaana siitä, että se antaisi mulle jotkut kunnon lääkkeet, joilla tästä päästäisiin eroon, mutta harmillisesti kyseessä on virus, eli ei voi nopeuttaa parantumista oikein millään. Kurkkupastilleja, yskänlääkettä, teetä ja iso kasa nenäliinoja - eiköhän tää tästä. Huomenna olisi tarkoitus palata takaisin toimistolle, koska mulla on siellä iso kasa töitä odottamassa eikä sijaista... ei oo varaa sairastaa, ei! Toivotaan, että olo on huomenna sellainen, että töihin uskaltaa lähteä. Jos ei uskalla, niin joudun nakittaan Hennan hommiin, sillä on vika työviikko meillä menossa.

Viikonloppu oli oikein kiva. Perjantaina olin Mimman kanssa zumbassa ja sitten tehtiin hänen luonansa pizzaa ja pelattiin korttia. Meitä oli yhteensä neljä suomalaistyttöä ja vanhat kunnon korttipelit kuten maija, sika ja paskahousu tuli pelattua. Mimma yritti houkutella monopoliakin pelaamaan, mutta mä oon niin surkea häviäjä ja häviän siinä pelissä aina, joten jäi tällä kertaa väliin. Lauantaina suuntasin lumimyrskyiseen Wieniin, sillä oltiin illalla menossa Irinan kanssa entisen opiskelukaverimme Monin synttäreille. Oltiin ensin päivä ostoksilla ja käytiin intialaisessa syömässä, sitten illalla suunnattiin juhliin. Juhlissa oli vaikka kuinka monta tuttua, joten ilta oli oikein mukava!



Viime vuonnakin blogissa mainittu selfiekuningatar-kaverini Andrea oli myös paikalla, ja otti jokaisen paikalla olleen kanssa selfien. Näytän jostain syystä ihan kakaralta tossa kuvassa... täytän kuitenkin tänä vuonna 28, käsi ylös kuka uskois? Ei vaan, mielummin oon nuoremman kuin ikäistäni vanhemman näköinen! Andrea oli superruskea, koska vietti juuri kuukauden perheensä luona Perussa. Saatan olla vähän kade niistä rantakeleistä siellä...

Sunnuntaiaamuna heräsin sitten "kurkku kipeänä aamuun ankeaan", ei tainnut tehdä se lumimyrskyssä tarpominen kovin hyvää. Plää. D oli lauantaina myös Wienissä ulkona, tosin eri porukalla kuin minä, ja suuntasin sunnuntaina aamupalan jälkeen hotellilta Aspernstrasselle, jossa D majaili ja sieltä ajeltiin sitten takaisin Kremsiin. Voin kertoa, Aspernstrasse on Wienin 22. kaupunginosassa ja oikeesti ihan metsässä! Mulla kesti metrolla 30 min sinne. Siis metrolla. Eihän Helsingin koko metrolinja ees taida olla niin pitkä? Vai pitenikö se reitti jo Espooseen? Hyvähän mun on metsässä asumisesta huudella, kun asun itse Kremsissä eli joku 80 km Wienistä, köhköh.

Äsken varasin mulle ja D:lle kesälomamatkan, lennetään heinä-elokuun vaihteessa niinkin eksoottiseen kesälomakohteeseen kuin Suomeen! Ohjelmassa ihanan ystävän Riikan häät ja tarkoituksena olisi myös käydä Tallinnassa. Oispa silloin hyvät säät, sillä D on jo täysin vakuuttunut, ettei Suomessa voi koskaan olla muuta kuin max. 14 astetta ja sadetta... se on siis käynyt kolmesti Suomessa; uutena vuotena, pääsiäisenä ja juhannuksena, ja joka kerralla sää oli ihan kakka. Nyt ainakin matkan ajankohta on säiden kohdalta paras mahdollinen, tai siis jossei elokuun alussa oo hyvät ilmat niin ei sit kyllä koskaan! Tätä reissua odotellessa menee ehkä tää Itävallan talvikin. Tosin katoin just lämpömittaria ja se näyttää +11, what?

2 kommenttia:

  1. Iik ihan pian ne häätkin sieltä tulee!! Ja kesä 😍 ihanaa et tuutte molemmat suomeen :) ajankohta on kyllä paras mahdollinen, toiveita siis hyvän sään suhteen on!

    VastaaPoista